Huwelijksreis van James Cooke loopt catastrofaal af: "Niemand wist dat" Nieuws
Nieuws

Huwelijksreis van James Cooke loopt catastrofaal af: "Niemand wist dat"

Huwelijksreis van James Cooke loopt catastrofaal af: "Niemand wist dat"

James Cooke was op woensdagavond te gast in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. Daarin vertelde de presentator ook over zijn recente huwelijksreis, die helemaal niet verlopen is zoals hij gewild had.

James Cooke stapte in 2021 in het huwelijksbootje met zijn partner Dorian Liveyns, maar door hun drukke agenda's konden ze pas onlangs op huwelijksreis gaan. De twee kozen Zanzibar als reisbestemming voor hun honeymoon. Maar daar heeft de presentator nu veel spijt van.

Dat vertelde hij deze week in 'De Allerslimste Mens ter Wereld'. "Ik was al een dag of twee met Dorian aan het genieten van onze huwelijksreis tot ik plots te horen kreeg dat homokoppels levenslang opgesloten worden in Zanzibar. Niemand wist dat!", vertelt James.

En daardoor verliep hun huwelijksreis plots een pak minder romantisch. "We hebben ons daarna voorgedaan als collega's", aldus de presentator. "We zaten met onze laptop aan het zwembad en deden zelfs onze trouwringen uit", bekent James.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws