Huwelijksnacht van Pat Krimson en Loredana valt volledig in het water: koppel onthult wat er misliep Nieuws
Nieuws

Huwelijksnacht van Pat Krimson en Loredana valt volledig in het water: koppel onthult wat er misliep

Huwelijksnacht van Pat Krimson en Loredana valt volledig in het water: koppel onthult wat er misliep

Pat Krimson (57) en zijn grote liefde Loredana (37) gaven op 14 februari in het grootste geheim hun jawoord aan elkaar. Dat heuglijke nieuws maakte het koppel deze ochtend zelf bekend op radiozender Joe. Daar vertelden ze ook meer over hun huwelijksnacht.

Dat Pat en Loredana dit jaar nog in het huwelijksbootje zouden stappen, was al geweten. Op Valentijnsdag was het zover. “Het is nu meneer en mevrouw Claesen“, vertelden Pat en Loredana deze ochtend bij Sven Ornelis en Anke Buckinx.

“We zijn gisteren getrouwd voor de wet in Zonhoven en gaven ‘s avonds een klein feestje. Eigenlijk alleen met onze ouders en naaste familie", aldus het koppel. Ook hun huwelijksnacht kwam aan bod, maar die was helaas minder speciaal dan hun huwelijk zelf.

“We hebben gepaard voor dit weekend", aldus Pat. "Mijn dochter (Pat heeft een 10-jarige dochter, Troy, uit zijn vorige relatie red.) was er dus we wilden niet te veel kabaal maken”, lachte de dj.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws