ShowbizzTime

Hugo Sigal deelt hartbrekend nieuws 4,5 maanden na de dood van Nicole: "Had dit zo graag met jou gedaan"

Hugo Sigal
I Foto: Instagram I
door Redactie

Hugo Sigal moest 4,5 maanden geleden afscheid nemen van zijn ‘Colleke’. Dat afscheid valt de 75-jarige nog altijd erg zwaar. Toch probeert hij stilletjes aan zijn leven opnieuw op te pikken. Zo vertoeft hij momenteel in New York.

Hugo Sigal verloor vorig jaar op 4 november zijn grote liefde, Nicole Josy. De zangeres leed al een tijdje aan de ziekte van Alzheimer, maar stierf uiteindelijk aan de gevolgen van een val bij haar thuis in Wemmel. Nicole werd 76 jaar. 

Op zijn sociale media geeft Hugo regelmatig een update over hoe het met hem gaat. Nu had de zanger ook heel bijzonder nieuws te melden. Zo is hij momenteel op reis naar de Verenigde Staten van Amerika. Hij ging er zijn petekind bezoeken.

“Ons petekind bezoeken in de VS, dat had ik zo graag samen met jou gedaan”, schrijft Hugo bij een selfie in New York. “Intussen ben ik veilig aangekomen in New York. Alleen, maar ik geniet voor ons twee, met een grote glimlach en af en toe waarschijnlijk ook eens een traan …”, sluit hij zijn bericht af.

Laatste nieuws