Hugo kan laatste wens van Nicole niet waarmaken: "Het gaat niet" Nieuws
Nieuws

Hugo kan laatste wens van Nicole niet waarmaken: "Het gaat niet"

Hugo kan laatste wens van Nicole niet waarmaken: "Het gaat niet"

Nicole, die meer dan een maand geleden overleed na een val van de trap, had nog een wens. Ze hoopte dat Hugo nog nieuwe vrouw zou leren kennen als ze er niet meer was.

Janine Bischops is al die jaren een hartsvriendin geweest van het koppel. Ze sluit meteen uit dat Hugo nog een andere vrouw zal leren kennen. “Oh nee, nooit!”, vertelt de actrice in TV-Familie. “De liefde die hij met Nicole gekend heeft, zal nooit geëvenaard worden.”

Volgens Janine hoeft Hugo ook helemaal geen nieuwe liefde te leren kennen. “Zoals hij altijd zegt: ‘Colleke, ge zijt mijn eerste, en dat altijd zo blijven, voor eeuwig.’ En dat is zo mooi.”

Eerder vertelde Hugo zelf over het verlies van Nicole. "De kleine intieme momenten mis ik nog het meest van allemaal”, zei de zanger. “Nu sta ik alleen op. Moet zelf de koffie maken. Maar ik moet dit rouwproces door, ook voor haar. Zolang ik er ben, zal Nicole er zijn."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws