Houden Karen, Kristel en Kathleen binnenkort een K3-reünie? Ex-K3'tje komt met zeer groot nieuws Nieuws
Nieuws

Houden Karen, Kristel en Kathleen binnenkort een K3-reünie? Ex-K3'tje komt met zeer groot nieuws

Houden Karen, Kristel en Kathleen binnenkort een K3-reünie? Ex-K3'tje komt met zeer groot nieuws

Op TikTok circuleert er momenteel een filmpje met Kathleen Aerts. Zo vertelde het ex-K3'tje bij ‘Radio Regi’ op Qmusic dat ze een reünie met K3 wel zou zien zitten. Inmiddels dateert hun laatste show al van 2009. In HLN Showbits reageerde ze nu voor het eerst op het filmpje.

Kathleen Aerts woont al enkele jaren met haar gezin in Zuid-Afrika maar momenteel vertoeft ze even in België. HLN Showbits kon haar strikken voor een interview en daarin werd ook gepolst naar een mogelijke K3-reünie.

"Ik ben helemaal niet thuis in TikTok. Ik wist dus zelfs niet dat het filmpje viraal ging", steekt Kathleen van wal. "Maar tuurlijk zie ik dat zitten. We hebben altijd met ons drieën gezegd: ooit gaan we dat wel eens doen en misschien het best voor ons tachtigste want anders worden die dansjes wel wat moeilijk", lacht Kathleen.

Eén ding staat vast: als K3 een reünie houdt met Karen, Kristel en Kathleen zal Vlaanderen helemaal gek worden. “Dat weet ik niet", klinkt het ietwat twijfelachtig bij Kathleen. "Ik hoop dat er dan mensen komen kijken hè", aldus het ex-K3'tje. Wij zijn er alvast van overtuigd dat de K3-reünie een enorm succes zou zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws