Hoogzwangere NRJ-dj Nasrien Cnops met spoed opgenomen in het ziekenhuis: "Helaas" Nieuws
Nieuws

Hoogzwangere NRJ-dj Nasrien Cnops met spoed opgenomen in het ziekenhuis: "Helaas"

Hoogzwangere NRJ-dj Nasrien Cnops met spoed opgenomen in het ziekenhuis: "Helaas"

NRJ-presentatrice Nasrien Cnops is momenteel in verwachting van haar tweede kindje. Maar helaas gaat het helemaal niet zo goed met de 34-jarige radiostem. Zo is Nasrien met spoed opgenomen in het ziekenhuis.

Radiopresentatrice Nasrien Cnops bevalt normaal gezien in juni van haar tweede dochtertje. Samen met haar vriend Gunther heeft ze al een dochtertje van 1,5 jaar, Aren. Maar helaas gaat het al een tijdje niet zo goed met de gezondheid van de radiopresentatrice. Zo vertelde Nasrien eerder al dat ze bijzonder veel last had van zwangerschapskwaaltjes. Twee weken geleden moest ze van de dokter ook verplicht rust nemen.

Nu laat ze via haar Instagramverhaal weten dat ze opgenomen is in het ziekenhuis. "Ik kon echt niet meer. Ik bleef maar overgeven maar er zat echt niets meer in mijn maag. De horror. We zijn naar spoed gereden en ze gaan me nu even hier houden", schrijft Nasrien bij een foto vanuit het ziekenhuis.

Uit de eerste bloedonderzoeken blijkt dat ze kampt met uitdroging. "Dus ik hang alvast aan een baxter met zoutoplossing", zegt Nasrien. Gelukkig gaat alles goed met de baby. "Op de echo en de monitor zag de baby er goed uit", aldus de radiostem. Maar helaas voelde ze zich vele uren later nog niet beter. "Zelfs met baxters blijf ik overgeven en kotsmisselijk. Ik ben blij dat ik naar hier ben gekomen, maar ik zie zo hard af. Ik had echt gehoopt dat het al een beetje beter zou zijn maar helaas", sluit ze haar bericht af.

Bron: Instagram Stories @nasriencnops
Bron: Instagram Stories @nasriencnops
Bron: Instagram Stories @nasriencnops
Bron: Instagram Stories @nasriencnops
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws