Hoogzwangere Jolien Roets verbluft volgers met magnifieke foto's van haar blote buik: "Zo mooi!" Nieuws
Nieuws

Hoogzwangere Jolien Roets verbluft volgers met magnifieke foto's van haar blote buik: "Zo mooi!"

Hoogzwangere Jolien Roets verbluft volgers met magnifieke foto's van haar blote buik: "Zo mooi!"

Qmusic-presentatrice Jolien Roets is momenteel zwanger van haar tweede kindje. Op Instagram deelde de 37-jarige radiostem nu ook enkele wondermooie foto's van haar bolle buik.

Jolien Roets en haar partner, dj Hakim Chatar, mogen binnenkort hun tweede kindje verwelkomen. Zo is Jolien momenteel in verwachting van een dochtertje. Samen hebben ze al een zoontje van bijna 2 jaar, Idris Mehdi. Hij werd in april 2021 geboren.

Inmiddels is Jolien al hoogzwanger. Afgelopen weekend schitterde de radiostem ook samen met haar partner Hakim in Billie, het lifestylemagazine van Het Nieuwsblad. Op Instagram heeft Jolien nu ook enkele beelden gedeeld van die fotoshoot.

Daarop zien we de Qmusic-presentatrice pronken met haar blote buik. Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de foto’s. “Wauw!”, “Zo’n mooie buik”, "Jullie stralen!", “Zo mooi!”, “Prachtig”, “Zo mooi zwanger” en “Prachtige buik”, klinkt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws