Hoogzwangere Aisha Van Zele deelt magnifieke foto van bolle buik: "Een stralende mama in spe" Nieuws
Nieuws

Hoogzwangere Aisha Van Zele deelt magnifieke foto van bolle buik: "Een stralende mama in spe"

Hoogzwangere Aisha Van Zele deelt magnifieke foto van bolle buik: "Een stralende mama in spe"

Aisha Van Zele (38), bekend van ‘The Sky is the Limit’, mag binnenkort haar eerste kindje verwelkomen. Op Instagram laat Aisha haar volgers nu meegenieten van een kiekje van haar bolle buik.

Aisha Van Zele vond na de dood van Philip Cracco, die in januari 2020 overleed aan de gevolgen van kanker, opnieuw de liefde bij Miguel Dheedene, de ex van Tanja Dexters. Samen met Tanja heeft hij ook een dochter, Valentina. Inmiddels vormen Aisha en Miguel al bijna drie jaar een koppel.

Binnenkort mogen de twee tortelduifjes ook hun eerste kindje samen verwelkomen. Zo bevalt Aisha normaal gezien volgende maand van een zoontje. Op Instagram deelde de hoogzwangere Aisha nu een prachtige foto van haar bolle buik. "Hallo baby, ik kan niet wachten om je te ontmoeten", schreef ze bij het kiekje.

Haar volgers zijn alvast erg onder de indruk van de knappe foto. Zij vinden namelijk dat Aisha er prachtig uitziet met haar zwangere buik. "Zo mooi", "Wat een zalige buik", "Je ziet er stralend uit met je mooie zwangerschapsbuikje" en "Hoe mooi zwanger. Een stralende mama in spe”, luidt het onder meer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws