Hoelang zal Loes Van den Heuvel te zien zijn in 'Familie'? Actrice onthult zelf het antwoord Nieuws
Nieuws

Hoelang zal Loes Van den Heuvel te zien zijn in 'Familie'? Actrice onthult zelf het antwoord

Hoelang zal Loes Van den Heuvel te zien zijn in 'Familie'? Actrice onthult zelf het antwoord

Binnenkort maakt Loes Van den Heuvel, vooral bekend als Carmen Waterslaeghers in 'F.C. De Kampioenen', haar intrede bij 'Familie'. Nu onthulde de 66-jarige actrice ook al wat meer over hoelang ze in de populaire reeks te zien zal zijn.

Loes Van den Heuvel is vanaf dit voorjaar in 'Familie' te zien als Karin Bloemaerts, een verpleegster die zich over de zorg voor Alfons (Jaak Van Assche) komt ontfermen. Vanessa (Karen Damen) krijgt namelijk een nieuwe job aangeboden en vraagt aan Karin om haar te vervangen.

In december stond Loes Van den Heuvel voor het eerst op de set van 'Familie'. Wanneer de actrice precies opduikt in de reeks is nog niet geweten. Ook over hoelang ze zal meespelen, bestaat nog veel twijfel.

"Ik speel een gastpersonage, maar weet zelf nog niet voor hoelang", aldus Loes. "Dat hangt af van de inspiratie van de scenaristen. Ik ben zelf benieuwd, want ik weet ook nog niet wat mijn personage allemaal zal meemaken. Dat maakt soap trouwens zo spannend: het kan op elk moment nog alle kanten op", besluit de actrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws