Hoelang zal Lars nog te zien zijn in 'Familie'? Kürt Rogiers onthult zelf het antwoord Nieuws
Nieuws

Hoelang zal Lars nog te zien zijn in 'Familie'? Kürt Rogiers onthult zelf het antwoord

Hoelang zal Lars nog te zien zijn in 'Familie'? Kürt Rogiers onthult zelf het antwoord

Lars is terug uit het buitenland en dat is voor veel 'Familie'-kijkers een grote opluchting. Al maandenlang vroeger fans zich af wanneer hun favoriete personage zou terugkeren. Nu heeft Kürt Rogiers ook al aan HLN.be onthult hoelang hij nog in 'Familie' zal spelen.

Hoewel Lars even uit beeld verdween bij 'Familie' was hij wel veel op het scherm te zien. Zo presenteerde hij 'De Schaal van Pascale', zat hij in 'I Can See Your Voice', alsook in de musical 'Nachtwacht' van Studio 100.

Maar de kijkers van 'Familie' moesten het al maandenlang zonder hun favoriete personage doen. Gelukkig kwam daar vorige week verandering in en is Lars weer helemaal terug. Maar voor hoelang? Dat onthult de acteur zelf aan HLN.be.

Zo heeft Kürt Rogiers zopas zijn contract verlengd bij 'Familie'. "Ik kan dus nu met de hand op het hart zeggen dat ik de komende 2 jaar bij 'Familie' blijf", aldus de acteur. Een korte pauze zoals de afgelopen maanden komt er niet meer aan. "Ik blijf fulltime", zegt Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws