ShowbizzTime

Hilde Van Wesepoel haalt uit naar 'Familie'-makers: "Heel, heel jammer"

Hilde Van Wesepoel
I Foto: Photonews I
door Redactie

Hilde Van Wesepoel vertolkte maar liefst 17 jaar de rol van Linda in ‘Familie’, tot haar relatie met Jan Van den Bossche op de klippen liep en ze voorgoed vertrok. HLN Showbits ging de actrice nog eens opzoeken nu de populaire reeks 30 jaar bestaat.

“Het gaat zeer goed met mij”, steekt de actrice van wal. Er wordt ook meteen gevraagd naar haar vertrekt bij ‘Familie’. “Dat vond ik heel, heel jammer. Het was niet echt mijn keuze. Het was een beetje verplicht”, aldus Hilde.

“Ook de manier waarop”, gaat ze verder. “Linda had altijd een heel goed karakter. En dan ineens was ze een echte bitch. Dat was voor mij heel moeilijk om daarmee om te gaan en om dat te spelen.” Ook het vertrek van Martine Jonckheere en Gunther Levi had de actrice niet zien aankomen.

“Ik was daar echt wel een beetje van geschrokken. Maar ja, dat is het leven. Zij beslissen en zij gaan verder. Alles is eindig.” Dit jaar viert ‘Familie’ ook zijn 30-jarig bestaan. Helaas zal Hilde daar niet aanwezig zijn. “Ik heb geen uitnodiging gekregen”, aldus de actrice.

Laatste nieuws