Het wordt pijnlijk: Na Meghan Markle krijgt ook deze bekende royal geen uitnodiging van Brits koningshuis voor kroning van Charles Nieuws
Nieuws

Het wordt pijnlijk: Na Meghan Markle krijgt ook deze bekende royal geen uitnodiging van Brits koningshuis voor kroning van Charles

Het wordt pijnlijk: Na Meghan Markle krijgt ook deze bekende royal geen uitnodiging van Brits koningshuis voor kroning van Charles

Op 6 mei wordt Charles gekroond tot koning. Wie niet van de partij is, is Meghan Markle. Zij blijft thuis bij de kinderen in de Verenigde Staten. Er is echter nog een grote naam niet bij.

Prins Harry komt volgende maand wél naar de kroning van Charles. Zijn vrouw Meghan echter niet. Wie ook geen uitnodiging kreeg is Sarah Ferguson. Dochters Beatrice en Eugenie zullen volgens bronnen wel aanwezig zijn, net als hun vader, schandaalroyal prins Andrew.

Fergie zal er echter geen drama rond maken, zo weet The Independent. “Ze heeft Charles en Camilla enorm gesteund en wil niet dat het over haar gaat", klinkt het. "De hele dag draait om de nieuwe koning en het succes van zijn bewind, maar ze is altijd een voorstander geweest van de koninklijke familie en de wijlen koningin zou ongetwijfeld gewild hebben dat ze erbij was.”

Sarah kon altijd goed overweg met wijlen Queen Elizabeth. Ze heeft haar beloofd dat ze altijd achter haar ex-man prins Andrew zal staan, ondanks alle schandalen rond hem. Ondanks die sterke band met Queen Elizabeth krijgt Sarah dus geen uitnodiging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws