Het wordt nog gênanter voor koning Charles: zeer pijnlijk nieuws uitgelekt over prins Harry vlak voor kroning Nieuws
Nieuws

Het wordt nog gênanter voor koning Charles: zeer pijnlijk nieuws uitgelekt over prins Harry vlak voor kroning

Het wordt nog gênanter voor koning Charles: zeer pijnlijk nieuws uitgelekt over prins Harry vlak voor kroning

Binnen iets minder dan twee weken is het eindelijk zover: zo wordt Charles III op zaterdag 6 mei officieel gekroond tot koning van het Verenigd Koninkrijk. Eerder raakte al bekend dat prins Harry ook aanwezig zal zijn op de kroning. Maar helaas is er nu ook minder goed nieuws uitgelekt over de hertog van Sussex.

“Buckingham Palace is verheugd te kunnen bevestigen dat de hertog van Sussex de kroning zal bijwonen in Westminster Abbey op 6 mei", klonk het eerder in een korte verklaring. Meghan Markle zal daarentegen niet aanwezig zijn op de kroning. Zij blijft thuis in Californië bij de kinderen om de verjaardag van Archie te vieren, die op 6 mei 4 jaar wordt.

Maar helaas is nu bekend geraakt dat Harry helemaal niet op de eerste rij zal zitten tijdens de kroning. Zo laat Paul Burrel, een voormalige koninklijke butler, aan GB News weten dat prins Harry maar liefst tien rijen achter de andere leden van het Britse koningshuis zal zitten. Al is de prins daar allesbehalve rouwig om. "Het is geen verrassing, want hij komt om zijn gezicht te laten zien", aldus de voormalige butler.

Geen kans op verzoening

"Hij zal er zijn om een voet tussen de deur te zetten en omdat zijn vader wil dat hij erbij is. Zijn vader zal verheugd zijn dat zijn beide zonen aanwezig zijn om getuige te zijn van deze ongelooflijke dag in zijn leven, maar Harry zal niet blijven hangen", zegt Burrell. Hij denkt ook niet dat er een verzoening in de maak is. “Harry wil niet veel tijd met hen doorbrengen. Er is dan ook geen kans op een verzoening op korte termijn, vrees ik. Ik denk dat hij een ijzige ontvangst zal krijgen van de Windsors", besluit de ex-butler.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws