Het loopt volledig fout voor Kevin Janssens op skivakantie met Mathieu Terryn: "Hilarisch!" Nieuws
Nieuws

Het loopt volledig fout voor Kevin Janssens op skivakantie met Mathieu Terryn: "Hilarisch!"

Het loopt volledig fout voor Kevin Janssens op skivakantie met Mathieu Terryn: "Hilarisch!"

Kevin Janssens (43) en Mathieu Terryn (29) zijn al jarenlang de beste vrienden. Momenteel zijn ze samen met enkele andere vrienden op skivakantie. Maar tijdens hun après-ski liep het volledig mis voor de 'Bestemming X'-presentator.

Kevin Janssens en Mathieu Terryn genieten momenteel van een vakantie in de sneeuw. Samen maken ze er de skipistes onveilig. Kevin Janssens maakte een ook filmpje tijdens hun après-ski. Maar dan loopt het plots helemaal mis voor de acteur.

Terwijl hij zichzelf en Mathieu al dansend filmt in de sneeuw, maakt de acteur plots een lelijke val. Kort daarna zien we hoe de Bazart-zanger zijn vriend probeert recht te helpen. Hij en de andere vrienden die meezijn op skivakantie kunnen amper stoppen met lachen.

“Wat is er gebeurd?”, horen we iemand vragen aan de acteur. "Ik viel”, zegt hij. Gelukkig hield Janssens niets over aan zijn val en kon hij er achteraf smakelijk om lachen. Ook zijn volgers moeten erg lachen om het voorval. “Ik ga kapot!”, “Haha, de max!”, “Hilarisch!”, “Zalig filmpje!” en “Heerlijk!”, klinkt het onder meer in de reacties onder de video op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws