ShowbizzTime

Hanne Zoomers uit 'Boer zkt Vrouw' met spoed opgenomen in het ziekenhuis

Hanne Zoomers
I Foto: Instagram I
door Redactie

Hanne Zoomers kan je nog kennen van haar deelname aan ‘Boer zkt Vrouw’. Ze viel voor de charmes van boer Frits Stevens, maar hun relatie was maar van korte duur. Inmiddels heeft Hanne opnieuw de liefde gevonden, maar deze keer bij een vrouw. Helaas heeft Hanne nu zeer slecht nieuws over haar gezondheid.

Zo vertelt Hanne op haar Instagram Stories dat ze momenteel in het ziekenhuis ligt nadat ze kampte met aanhoudende oor- en keelpijn. Er stroomde op een bepaald moment ook bloed uit haar oren. “De paniek begon gisteren toch toe te slaan toen er letterlijk plasjes bloed uit mijn oor begonnen te komen”, schrijft Hanne.

Nu blijkt dat ze een combinatie van verschillende ontstekingen heeft. “Ik heb last van een keelontsteking, amandelontsteking, sinusitis en een oorontsteking. Daarnaast is de doorgang tussen mijn neus en mond ontstoken en is mijn trommelvlies geperforeerd door de druk”, aldus Hanne.

Daardoor moet ze nu even in het ziekenhuis blijven, maar ze stelt haar volgers wel gerust. “Dankjewel allemaal voor de berichtjes. Binnen één à twee dagen zou mijn oor beter moeten zijn. Nu moet ik vooral veel rusten, pijnstillers en antibiotica nemen en gaatjes laten prikken in mijn trommelvlies.”

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Laatste nieuws