Actrice Barbara Sarafian deelt erg droevig nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte" Nieuws
Nieuws

Actrice Barbara Sarafian deelt erg droevig nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte"

Actrice Barbara Sarafian deelt erg droevig nieuws over haar gezondheid: "Veel sterkte"

Barbara Sarafian schittert momenteel in de film 'Zillion'. Maar de 54-jarige actrice heeft nu op Instagram laten weten dat het niet zo goed gaat met haar gezondheid.

Barbara Sarafian doet veel meer dan acteren alleen. Ze heeft ook een eigen kledingmerk, FOKKOF, bekend van de T-shirts en pullen met het opschrift ‘FOKKOF’. Naar aanleiding van de coronacrisis liet ze ook mondmaskers met het opschrift 'FOKKOF' maken.

Nu deelde de actrice een foto op Instagram waarop ze dat masker zelf draagt. De actrice laat namelijk weten dat ze ziek is. "En dan toch ook nog dat aloude banale griepvirus! In een wereld waar het buiten warmer is dan binnen. Weer het masker op", schrijft Barbara.

De actrice krijgt dan ook veel lieve berichtjes van haar volgers. "Veel beterschap", "Spoedig herstel", "Hopelijk ben je niet te ziek" en "Veel sterkte", klinkt het in de reacties onder haar Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws