Het gaat helemaal mis voor Julie Van den Steen in de supermarkt: "Zo gênant!" Nieuws
Nieuws

Het gaat helemaal mis voor Julie Van den Steen in de supermarkt: "Zo gênant!"

Het gaat helemaal mis voor Julie Van den Steen in de supermarkt: "Zo gênant!"

Julie Van den Steen wordt al eens herkend vanwege haar bekend gezicht. Dat levert soms vervelende en zelfs gênante momenten op.

Julie doet haar van in de supermarkt verhaal in Primo. "Ik heb ooit al iets gênants meegemaakt in de supermarkt", legt ze uit. "Dat was tijdens corona. Ik ging tampons kopen en stond in de winkel met vettig haar en in m'n jogging. Paniek, want uitgerekend dan wilde iemand met mij op de foto."

Julie bleef de vriendelijkheid zelve en weigerde niet. "Zoals steeds heb ik ook dan 'ja' gezegd. Lang geleden heb ik wel één keer geweigerd", herinnert ze zich. "Ik was toen heel ziek en wilde in het centrum van Gent snel iets gaan halen om te eten. Op die paar meter dat ik me op straat begaf, vroeg iemand een selfie."

Waarop Julie niet inging op die vraag. "Het was toen bijna Kerstmis, ik vergeet het nooit, en die dame riep me achterna 'dat ze tegen iedereen aan de kersttafel zou zeggen dat ik een dikke trut was'. Ik heb me daar heel lang slecht over gevoeld."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws