Herman Brusselmans spreekt ontzettend harde taal: "Een agressieve zot!" Nieuws
Nieuws

Herman Brusselmans spreekt ontzettend harde taal: "Een agressieve zot!"

Herman Brusselmans spreekt ontzettend harde taal: "Een agressieve zot!"

Herman Brusselmans spreekt opvallend negatieve taal over zijn vader. De schrijver heeft geen al te beste herinneringen aan zijn papa, zo blijkt.

"Mijn vader was een agressieve zot, die constant stijf stond van de stress", legt Herman uit in HUMO. "Mijn broer en ik kregen vaak klappen, al hebben we daar nooit zo'n drama van gemaakt: iedereen kreeg in die tijd thuis klappen.

Herman vertelt dat zijn vader ook zijn moeder sloeg. Dat noemt hij zelf nog "erger". "Niet op regelmatige basis, dat moet ik er wel bij vertellen, maar toch. Als kind was dat verschrikkelijk om te zien, vooral ook omdat mijn moeder een fantastisch mens was, iemand die eigenlijk nooit iets verkeerds deed", zucht hij.

Na de dood van zijn moeder heeft Herman zijn vader wel alles vergeven. "En in de jaren dat hij in een rusthuis in Moerzeke zat, met een gedeeltelijk geamputeerde voet omdat door het roken zijn aders waren dichtgeslibd, gingen Tania en ik hem elke zondag bezoeken, tot hij in 2008 overleed."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws