Herman Brusselmans (65) openhartig over het prille vaderschap: "Al weken niet buiten geweest" Nieuws
Nieuws

Herman Brusselmans (65) openhartig over het prille vaderschap: "Al weken niet buiten geweest"

Herman Brusselmans (65) openhartig over het prille vaderschap: "Al weken niet buiten geweest"

Herman Brusselmans is op 22 februari voor het eerst papa geworden. Samen met zijn vriendin Lena kreeg hij een zoontje, Roman. In 'De Tafel van Vier' praatte de schrijver nu openhartig over het prille vaderschap.

Inmiddels is de kleine Roman al drie weken oud. "Zijn gewicht is oké en zijn lengte ook", aldus Brusselmans in 'De Tafel van Vier'. En blijkbaar bevalt het vaderschap hem ook enorm goed.

“Ik vind het fantastisch. Als je vriendin zwanger is, heb je toch twijfels. Wat gaat dat zijn? We hebben zo’n vrijheid zonder kinderen. Maar ik ben al drie weken niet buiten geweest, behalve om met de hond te wandelen", vertelt de schrijver vol trots.

Herman is helemaal verliefd op zijn kleine spruit. "Ik zit continu naar die kleine te kijken. Ik zit ook de pampers te verversen. Het is ook zo'n leuk bazeke. Ik ben er echt verliefd op", vervolgde hij. “Ik ben een softie geworden door dat kind", wilde hij ook nog kwijt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws