Herman Brusselmans (65) neemt ingrijpende beslissing na geboorte van zoontje Roman: "Doe ik niet meer" Nieuws
Nieuws

Herman Brusselmans (65) neemt ingrijpende beslissing na geboorte van zoontje Roman: "Doe ik niet meer"

Herman Brusselmans (65) neemt ingrijpende beslissing na geboorte van zoontje Roman: "Doe ik niet meer"

Herman Brusselmans is op 22 februari voor het eerst papa geworden. Samen met zijn 34 jaar jongere vriendin Lena kreeg hij een zoontje, Roman. In 'De Tafel van Vier' praatte de schrijver nu ook openhartig over het prille vaderschap.

Zo vertelt Herman dat hij vaderschap geweldig vindt. “Ik vind het fantastisch", bekent Brusselmans in 'De Tafel van Vier'. "Als je vriendin zwanger is, heb je toch twijfels. Wat gaat dat zijn? We hebben zo’n vrijheid zonder kinderen. Maar ik ben al drie weken niet buiten geweest, behalve om met de hond te wandelen. Ik zit continu naar die kleine te kijken", aldus een trotse papa.

"Ik ben echt verliefd op dat ventje", vervolgde hij nog. Herman helpt ook mee bij de verzorging van Roman. "Ja, ik ververs ook zijn pampers", aldus de schrijver. "Ik amuseer mij ermee, het is zo'n tof mannetje."

Op een bepaald moment vroeg Gert Verhulst ook aan Herman of hij al gestopt was met roken. Dat is hem helaas nog niet gelukt. Maar hij nam wel een ingrijpend besluit. Zo rookt hij voortaan niet meer binnen in huis. "Ik rook alleen nog buiten", vertelt Herman. "Ik ga niet veel meer buiten, dus ik ben wel zwaar verminderd. Ik voel mij ongelooflijk topfit", vertelde hij enthousiast.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws