Helmut Lotti kan zijn ogen nauwelijks geloven: "Dit betekent zoveel voor mij" Nieuws
Nieuws

Helmut Lotti kan zijn ogen nauwelijks geloven: "Dit betekent zoveel voor mij"

Helmut Lotti kan zijn ogen nauwelijks geloven: "Dit betekent zoveel voor mij"

Helmut Lotti stond onlangs op het podium van Paal Op Stelten. Daar beleefde de zanger een erg bijzonder moment.

Zo kwam zijn moeder samen met zijn eerste vrouw, Kimberly Groseman, kijken naar het optreden in Paal. 25 jaar na hun vechtscheiding lijken beide partijen zich opnieuw verzoend te hebben met elkaar.

In 1990 stapte Helmut Lotti in het huwelijksbootje met Kimberly, met wie hij ook een dochter kreeg, Messalina. Helaas bleef de liefde niet duren en kwam het tot een heftige echtscheiding. Zij raakte later zelfs in de armoede en in de psychiatrie verzeild. Tien jaar geleden spraken de twee nog met geen woord tegen elkaar maar nu lijken de plooien dus gladgestreken en dat betekent enorm veel voor de zanger.

"Dit betekende heel veel voor mij", schrijft Helmut Lotti op zijn Facebookpagina. "Bij Paal Op Stelten: mijn ma en haar partner Eddy en Kimberly met haar beste vriendin Sabina, samen voor het podium. Ik werd meer dan 30 jaar teruggegooid in de tijd, en het voelde goed!"

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws