Helmut Lotti (53) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid en moet drastische beslissing nemen Nieuws
Nieuws

Helmut Lotti (53) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid en moet drastische beslissing nemen

Helmut Lotti (53) heeft slecht nieuws over zijn gezondheid en moet drastische beslissing nemen

Helmut Lotti stond afgelopen vrijdag nog op het podium in Bergen. Maar de 53-jarige zanger voelde zich toen al niet opperbest. Op zijn Facebookpagina heeft Helmut Lotti nu slecht nieuws te melden over zijn gezondheid.

Helmut Lotti laat namelijk weten dat hij getroffen is door het coronavirus. “Hieperdepiep hoera”, schrijft hij bij een foto van zijn positieve zelftest. “Iedereen die in Bergen dicht bij me kwam, waar mijn keel al pijn deed: laat je testen en wees voorzichtig. Ik ben zwaar verkouden, moet veel hoesten en voel me ontzettend moe", aldus de zanger.

Normaal gezien zou Helmut Lotti op dinsdagochtend ook een optreden geven bij radiozender Joe. Zo was het de bedoeling dat de zanger gedurende vijf weken, telkens op dinsdagochtend, een cover van een hit zou brengen uit de 'Top 2000'. Vorige week bracht hij zijn eerste cover. Maar door zijn positieve coronatest moet hij de show van morgen noodgedwongen annuleren.

“Ik zal er morgen niet zijn”, schrijft hij op zijn Facebookpagina. “Ze zullen me bellen en dan daarna mijn tweede cover van de week spelen", aldus Lotti. Maar die cover zal hij dus helaas niet live kunnen brengen. "Dit is zo jammer”, sluit hij zijn bericht af.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws