"Helemaal de papa": Jan uit 'Boer zkt Vrouw' doet alle harten smelten met foto van zijn zoontje Nieuws
Nieuws

"Helemaal de papa": Jan uit 'Boer zkt Vrouw' doet alle harten smelten met foto van zijn zoontje

"Helemaal de papa": Jan uit 'Boer zkt Vrouw' doet alle harten smelten met foto van zijn zoontje

Jan Devarwaere en Romina Paret, bekend van 'Boer zkt Vrouw', zijn enkele maanden geleden de trotse ouders geworden van hun eerste kindje samen. Op Instagram heeft Jan nu een prachtige foto gedeeld met zijn oogappel.

Jan Devarwaere en Romina Paret leerden elkaar in 2018 kennen via ‘Boer zkt Vrouw: De Wereld Rond’. Jan woonde toen nog in Australië maar verhuisde voor de liefde opnieuw naar België. Inmiddels zijn de twee al bijna vijf jaar samen.

In november van vorig jaar mochten de twee ook hun eerste kindje verwelkomen. Zo beviel Romina van een flinke zoon, die luistert naar de naam Dré. Ondertussen is de kleine Dré al ruim drie maanden oud. Op zijn sociale media deelde Jan nu een prachtig kiekje met zijn zoontje.

Daarop zien we Jan zijn zoontje liefdevol vasthouden. "Mijn kleine maat. Dré", schreef hij bij de foto gevolgd door een hartje. Dat kiekje lokt nu heel wat reacties uit bij zijn volgers. "Helemaal de papa", "Klein Jantje”, “Wat een schatje!”, “Zo mooi”, “Te cute”, “Zo schattig” en “Wat een knap ventje”, klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws