"Héél moedig": Evi Hanssen ontroert met aangrijpende getuigenis net na het overlijden van haar mama Nieuws
Nieuws

"Héél moedig": Evi Hanssen ontroert met aangrijpende getuigenis net na het overlijden van haar mama

"Héél moedig": Evi Hanssen ontroert met aangrijpende getuigenis net na het overlijden van haar mama

Op 14 maart moest Evi Hanssen afscheid nemen van haar moeder Arlette. De presentatrice gaat door een moeilijke periode en daar vertelt ze nu openhartig meer over op Instagram. In de comments wordt ze al snel overstelpt met enorm veel lieve reacties.

Vorige week dinsdag sloeg het noodlot toe voor Evi Hanssen. “Vanmiddag is onze lieve moeder zachtjes ingeslapen. Thuis, met zicht op de Nete, omringd door bloemen en haar familie”, meldde ze toen op haar Instagrampagina. “Fijne reis, mijn allerliefste moeder. Ik voel je dicht bij mij. Tot altijd”, voegde ze er nog aan toe.

Nu, enkele dagen na dit pijnlijke verlies, praat Evi openlijk over haar rouwproces. “De vele gezichten van rouw”, schrijft ze onder enkele selfies. “Zelfs de beste make-upartiesten krijgen mijn verdriet niet weggeschminkt. Dat is niet erg, rouw kent vele gezichten”, aldus de presentatrice. Zo ervaart ze heel uiteenlopende gevoelens. “Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig. Ik ben niet stoer of sterk. Ik doe ook maar wat, tijdens deze onwezenlijke dagen”, legt Evi uit.

Vervolgens geeft ze toe dat ze na de opnames in de make-upstoel in tranen was uitgebarsten. "Plots overvalt mij dan het besef: mijn mama is dood", klinkt het. Toch heeft ze ook gelukkige momenten. "De avond daarvoor had ik een etentje met collega's en heb ik hard gelachen en grapjes gemaakt om datzelfde verlies", onthult Evi. Daardoor stelt ze dus dat rouw veel gezichten kent. "Blij, ambitieus, down, verward, gelukkig. Maar ze hebben ook één prachtig iets gemeen: liefde voor diegene die er niet meer is”, besluit ze.

Steun

In de commentaren staat het meteen vol met steunbetuigingen. “Evi, wat ben je een mooi en echt mensje en een inspiratiebron voor velen. Ik wens je heel veel liefde”, “Mooi hoe je je rouw met ons deelt”, “Zo herkenbaar”, “Ik vind het heel moedig dat je rouwen zo belicht. Het kan een steun zijn voor veel mensen in de rouwperiode, want het is een proces van toppen en dalen”, “Zo mooi en puur dit”, en “Veel sterkte met het grote verlies”, reageren haar volgers onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws