Heeft ‘Temptation’-Megan spijt van haar verloving met Dennis? Realityster neemt geen blad voor de mond Nieuws
Nieuws

Heeft ‘Temptation’-Megan spijt van haar verloving met Dennis? Realityster neemt geen blad voor de mond

Heeft ‘Temptation’-Megan spijt van haar verloving met Dennis? Realityster neemt geen blad voor de mond

Dolverliefd waren ze, Megan Desaever en Dennis Roos. Al snel waren de twee verloofd, maar nu is het sprookje alweer ten einde. De realitysterren hebben elkaar al heel wat verwijt op sociale media, maar nu praat Megan voor het eerst over de breuk met Het Laatste Nieuws.

Nog geen twee weken nadat Megan Desaever en Dennis Roos hun relatie bekendmaakten op sociale media, vroeg hij haar al ten huwelijk. Ze staken hun liefde voor elkaar niet onder stoelen of banken, maar nu hebben ze al een punt gezet achter hun relatie. Daarnaast zijn ze op niet zo'n goede manier uit elkaar gegaan, want ze maakten ruzie op sociale media.

Zo hebben ze elkaar uitgescholden op Instagram en de twee hebben elkaar nu zelfs geblokkeerd. Ondanks al deze gebeurtenissen heeft Megan toch geen spijt van hun relatie. “Ik kan er zeker wel met een goed gevoel op terugblikken”, geeft ze eerlijk toe. “Voor die hele ruzie hier hebben we wel echt een perfecte tijd samen gehad”, aldus Megan.

Dat zei ze ook elke dag tegen Dennis, dat alles te mooi leek om waar te zijn. “We hadden dezelfde levensstijl: hij werkte niet en ik werkte niet. We deden gewoon allebei social media en we hadden dezelfde interesses. Op dat gebied waren we echt een perfect match”, biecht ze op. Bovendien vindt ze het erg jammer dat het zo is afgelopen. “Ik ben er zeker van, mocht die ruzie niet gekomen zijn, dan waren we sowieso nu nog samen geweest”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws