Amper 3 weken na de breuk met Britt: heeft Metejoor nu al nieuwe vriendin? Zanger deelt wel erg opvallende foto Nieuws
Nieuws

Amper 3 weken na de breuk met Britt: heeft Metejoor nu al nieuwe vriendin? Zanger deelt wel erg opvallende foto

Amper 3 weken na de breuk met Britt: heeft Metejoor nu al nieuwe vriendin? Zanger deelt wel erg opvallende foto

Metejoor maakte eind maart het droevige nieuws bekend dat hij niet langer een koppel vormt met Britt. De twee waren zo'n vier jaar samen. Maar volgens sommigen zou de zanger nu al een nieuwe vriendin hebben.

“Na vele prachtige jaren en het delen van ontelbare mooie momenten, moet ik jullie met heel veel pijn in het hart meedelen dat Britt en ik afscheid nemen van elkaar als koppel." Met die woorden liet Metejoor, die in het echte leven Joris Van Rossem heet, enkele weken geleden weten dat hij en Britt een punt hadden gezet achter hun relatie. Britt en Metejoor vormden zo'n vier jaar een koppel.

Vorige zomer kwam de zanger nog in een mediastorm terecht nadat Yvonne Coldeweijer beweerde dat hij was vreemdgegaan met Julia Boschman van K3. Nu heeft een volger opnieuw iets opvallends opgemerkt op de sociale media van de zanger. Zo liet Metejoor afgelopen weekend weten dat hij op vakantie is in Turkije.

Vrouwelijke teenslippers

Op Instagram deelde hij een foto van zijn hotelkamer, om te melden dat zijn amandelen ontstoken waren. Maar een volger heeft nu iets bijzonders opgemerkt aan die foto. "Hij haalde de foto weer offline, waarschijnlijk omdat er vrouwelijke teenslippers op te zien waren", citeert juicekanaal Reality_fbi de volger.

Bron: Instagram @reality_fbi
Bron: Instagram @reality_fbi
5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws