Heeft Martien Meiland een nieuwe vriend? Realityster onthult groot nieuws over z'n liefdesleven Nieuws
Nieuws

Heeft Martien Meiland een nieuwe vriend? Realityster onthult groot nieuws over z'n liefdesleven

Heeft Martien Meiland een nieuwe vriend? Realityster onthult groot nieuws over z'n liefdesleven

Martien Meiland heeft al verschillende relaties met mannen achter de rug. Maar helaas heeft de 61-jarige realityster zijn prins op het witte paard nog niet gevonden. In de Nederlandse Story heeft hij nu een update gegeven over zijn liefdesleven.

Zo heeft de kasteelheer de afgelopen maanden niet één, maar twee romances beleeft. Dat vertelt hij bij de Nederlandse Story. "Met Jules en een Vlaamse man", onthult Martien. Toch slaagde hij erin om die relaties buiten de schijnwerpers te houden.

Met de Vlaamse man had Martien ook al concrete toekomstplannen gemaakt. "Die Vlaamse man had ik ook een kamer beloofd in ons nieuwe pension", aldus de realityster. Binnenkort opent de familie in Noordwijk een gloednieuwe bed and breakfast, ‘Code Rosé’.

"Maar dat is niets geworden, dus die kamer in het pension gaat ook niet door", aldus Martien. "Ik liep wat hard van stapel", bekent hij. De realityster heeft nu dan ook een drastisch beslissing genomen over zijn liefdesleven. "Ik ben erachter gekomen dat ik geen vaste relatie meer wil", zegt Martien. "Ik ben toch een man of een persoon die het liefst alleen thuis is, of met familie", besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws