Heeft Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al opnieuw de liefde gevonden? "Het is waar" Nieuws
Nieuws

Heeft Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al opnieuw de liefde gevonden? "Het is waar"

Heeft Joren uit 'Blind Getrouwd' nu al opnieuw de liefde gevonden? "Het is waar"

Joren en Lien uit 'Blind Getrouwd' beslisten afgelopen maandag om niet langer als getrouwd koppel door het leven te gaan. Het Laatste Nieuws sprak Joren voor een uitgebreid interview en daarin onthulde de 'Blind Getrouwd'-kandidaat of hij al een nieuw lief heeft.

Joren en Lien uit 'Blind Getrouwd' zijn helaas geen koppel meer. Dat was echter voor zowel de kijkers als voor Joren en Lien zelf geen grote verrassing. Meermaals konden we zien hoe de twee regelmatig botsten met elkaar. Van verliefdheid was er nooit sprake.

Inmiddels zijn de afleveringen al een tijdje achter de rug. In Het Laatste Nieuws onthult Joren nu dan ook of hij al opnieuw aan het daten is. “Ik heb ook even nodig om dit allemaal te laten bezinken", aldus een openhartige Joren. "Na de aflevering vertrek ik ook voor een paar dagen op mijn eentje naar zee om uit te waaien.”

Maar aan vrouwelijke aandacht geen gebrek. Zo kreeg Joren al verschillende voorstellen van vrouwen. “Ik moet nog redelijk wat berichtjes lezen die staan te wachten in een mapje", vertelt de goedlachse Joren. Maar voor daten is het nu nog te vroeg. "Geloof me, het is echt waar als ik zeg dat ik er nog niet aan toe ben", besluit de 'Blind Getrouwd'-kandidaat.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws