Heeft Joren nu al een nieuwe vriendin? 'Blind Getrouwd'-deelnemer gespot met andere BV Nieuws
Nieuws

Heeft Joren nu al een nieuwe vriendin? 'Blind Getrouwd'-deelnemer gespot met andere BV

Heeft Joren nu al een nieuwe vriendin? 'Blind Getrouwd'-deelnemer gespot met andere BV

Voor Joren en Lien is 'Blind Getrouwd' helaas geen succes geworden. Ze klikten nooit op romantisch vlak en gaan voortaan als goede vrienden door het leven. Maar nu deelde Joren een opvallende foto op zijn Instagrampagina met een andere bekende vrouw.

Afgelopen maandag zagen we in de laatste aflevering van 'Blind Getrouwd' dat Joren helemaal gebroken achterbleef na zijn mislukte huwelijk. Hij was niet verliefd op Lien, maar hij vond het vooral doodjammer dat ze er niet in geslaagd waren om hun huwelijk te doen lukken. Dat zorgde zelfs voor tranen bij de 'Blind Getrouwd'-deelnemer.

Toch hebben ze een heel goede vriendschap overgehouden aan hun avontuur. En dat geldt blijkbaar ook voor de rest van de kandidaten. Zo geven alle deelnemers aan dat ze nog regelmatig afspreken met elkaar en vrienden voor het leven hebben gemaakt.

Maar nu deelde Joren een wel heel opvallende foto op zijn Instagram Stories. Zo postte hij een foto van hem en Jana, die getrouwd was met Christiaan. Daarop zien we Joren op zijn knie gaan met een boeket bloemen in zijn handen. "Zoek de fout", schrijft Joren bij de foto, die waarschijnlijk al grappend bedoeld is. Joren en Jana hebben het namelijk nog altijd erg moeilijk met hun scheiding. Maar misschien vinden ze wel troost bij elkaar?

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws