Heeft Ali een relatie overgehouden aan ‘Big Brother’? Kandidaat verklapt meer over zijn liefdesleven Nieuws
Nieuws

Heeft Ali een relatie overgehouden aan ‘Big Brother’? Kandidaat verklapt meer over zijn liefdesleven

Heeft Ali een relatie overgehouden aan ‘Big Brother’? Kandidaat verklapt meer over zijn liefdesleven

Ali Burhan moest een week geleden het ‘Big Brother’-huis verlaten. Na de eliminatie heeft hij enorm veel berichtjes ontvangen van zijn fans die hem willen bedanken. Maar sommigen laten ook aan hem weten dat ze graag met hem op date zouden willen gaan.

Vorige week zaterdag kwam er een einde aan het ‘Big Brother’-avontuur van de Lommelse Ali Burhan. Zijn vijfde nominatie werd hem fataal en dat vonden zijn fans bijzonder erg. In een nieuwe video geeft hij toe dat hij na zijn exit heel wat lieve berichtjes heeft ontvangen van zijn duizenden fans. Samen met Jonatan Medart overloopt hij enkele van die boodschappen.

“Ik wil al deze mensen bedanken voor deze hartverwarmende, lieve berichten. Ik zie jullie graag”, zegt het ‘Big Brother’-gezicht. Toch krijgt hij ook nog andere opvallende berichtjes. Zo willen heel wat vrouwen met hem op date gaan. “Als je eens zin hebt om te daten, dan daag en nodig ik je uit”, sturen zij onder andere naar hem.

“Ja, iemand die me uitdaagt… Dan wordt het moeilijk”, lacht Ali. Jonatan stelt vast dat hij nu dan wel echt een heel grote vijver moet hebben om in te vissen. “De vijver is zeker groot”, geeft hij eerlijk toe. “Maar welke vis ik ga vangen…”, klinkt het twijfelachtig. Voorlopig is hij dus nog niet van ’t straat.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws