ShowbizzTime

Hebben Viktor Verhulst en Sarah Puttemans heuglijk nieuws? Volgers denken hetzelfde over nieuwe foto

Sarah Puttemans en Viktor Verhulst
I Foto: Instagram I
door Redactie

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans vertoeven in het Franse Courchevel en daar laat de influencer nu wat meer van zien. Zo deelt ze een leuk kiekje van hun tweetjes op Instagram, maar haar volgers denken meteen dat ze groot nieuws te melden hebben. 

Viktor Verhulst en Sarah Puttemans vormen sinds oktober 2020 een koppel en ze zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. De tortelduifjes zijn momenteel op wintersportvakantie in de Franse Alpen en op de Instagrampagina van Sarah hebben we daar al heel wat leuke beelden van gezien. Nu post ze ook nog een selfie samen met haar vriend. 

Al snel laten haar volgers heel wat lieve berichtjes achter. “Wat een prachtige foto”, “Zo mooi”, “Lieverds”, “Mooie koppel”, “Schattig” en “Knapperds”, reageren ze onder meer. Echter valt er nog iets op in de comments. Zo denken velen dat het koppel heuglijk nieuws te melden heeft. Gaan de twee binnenkort in het huwelijksbootje stappen? Of verwachten ze een kindje? Ze speculeren erop los .

Het merendeel van haar fans gokt op een huwelijksaanzoek. “Gefeliciteerd” en “Ik heb een voorgevoel, proficiat?”, schrijven zij. Daarnaast denken anderen dan weer dat Sarah in verwachting is. “Verwijst de blauwe jas en roze trui naar een baby Verhulstje? Zou in ieder geval geweldig nieuws zijn”, “Zwanger?” en “Ik denk een jongen”, klinkt het nog. 

Laatste nieuws