Heeft Raphaël nog contact met Jolyn, Katrijn en Jasha? Hoefsmid uit 'Boer zkt Vrouw' komt met verrassend nieuws Nieuws
Nieuws

Heeft Raphaël nog contact met Jolyn, Katrijn en Jasha? Hoefsmid uit 'Boer zkt Vrouw' komt met verrassend nieuws

Heeft Raphaël nog contact met Jolyn, Katrijn en Jasha? Hoefsmid uit 'Boer zkt Vrouw' komt met verrassend nieuws

Vorige week liepen de gemoederen zo hoog op bij boer Raphaël in 'Boer zkt Vrouw' dat twee van zijn drie vrouwen wilden opstappen, wat uiteindelijk ook gebeurde. Zo koos Raphaël ervoor om alleen met Jasha verder te gaan nadat het tot een felle ruzie kwam met de andere dames. In Het Laatste Nieuws onthult de hoefsmid nu of hij nog contact heeft met de vrouwen.

Momenteel is Jasha nog het enige meisje dat in de running is om het hart van boer Raphaël te veroveren. “Sneller dan voorzien, maar voor mij was doorgaan met haar op dat moment de beste keuze", vertelt Raphaël nu in Het Laatste Nieuws. "Al had ik voor de hele hetze oprecht nog geen keuze gemaakt voor een van de meisjes", bekent de hoefsmid.

"Voor mij stonden ze alle drie nog op gelijke hoogte, met elk hun positieve en negatieve punten", legt hij verder uit. Hij vindt het dan ook enorm jammer hoe alles verlopen is. “Ik vind nog altijd heel spijtig wat er is gebeurd”, aldus de hoefsmid. "Ik had graag dat iedereen met een opgeheven hoofd kon terugkijken op deze ervaring, maar in de plaats daarvan werd het een nachtmerrie", zegt de boer.

Maar nu, zoveel maanden na de opnames, heeft Raphaël opnieuw contact met Jolyn en Katrijn. “We hebben elkaar een lange tijd niet gehoord, maar binnenkort komen we met zijn vieren samen om het er over te hebben", vertelt de boer. "Voor mij is het ‘Boer zkt Vrouw’-verhaal nog niet afgesloten en dat blijft zo tot we met zijn drieën wel door een deur kunnen", legt hij uit. "Ik ben zeker dat dat gesprek veel gaat opklaren", aldus Raphaël. Hoe het uiteindelijk afgelopen is met Jasha, ontdekken we de komende weken in 'Boer zkt Vrouw'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws