Hartverwarmend mooi: K3'tjes Marthe en Julia krijgen Hanne's zoontje Julien voor de eerste keer te zien Nieuws
Nieuws

Hartverwarmend mooi: K3'tjes Marthe en Julia krijgen Hanne's zoontje Julien voor de eerste keer te zien

Hartverwarmend mooi: K3'tjes Marthe en Julia krijgen Hanne's zoontje Julien voor de eerste keer te zien

Hanne Verbruggen is onlangs voor de eerste keer mama geworden. Tante Marthe De Pillecyn en tante Julia Boschman mochten eindelijk op bezoek komen om de kleine Julien te ontmoeten.

Hanne Verbruggen en haar man Jorn mochten op 14 november hun eerste kindje verwelkomen, een zoontje genaamd Julien. Hanne maakte dat nieuws zelf bekend op sociale media. “Na al die maanden kunnen we je eindelijk in onze armen houden. Het is onwerkelijk, overweldigend en tegelijkertijd zo vertederend, leerrijk en magisch”, schreef het K3’tje toen.

Ze deelde toen ook een foto van Julien op Instagram, maar daar was zijn gezichtje niet op te zien. In ‘K3, één jaar later’, brengen Marthe De Pillecyn en Julia Boschman eindelijk een bezoekje aan Hanne en Julien en dat levert wondermooie beelden op. “Dat is precies een pop”, zegt Marthe als ze Julien voor de eerste keer in het echt ziet.

“Ik kan daar zelf ook nog uren naar kijken. Het is echt zalig”, vertelt de fiere mama. Ook Julia is helemaal verliefd op Julien. “Wat een mooie baby”, klinkt het. In de commentaren onder het filmpje reageren de fans ook heel enthousiast. “Proficiat, zo mooi”, “Omg”, “Oh, Julientje”, “Moh” en “Mooie baby”, schrijven zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws