Hartveroverende beelden: Wout van Aert troost huilend zoontje Georges (2) na droevig nieuws Nieuws
Nieuws

Hartveroverende beelden: Wout van Aert troost huilend zoontje Georges (2) na droevig nieuws

Hartveroverende beelden: Wout van Aert troost huilend zoontje Georges (2) na droevig nieuws

Op zondag 5 februari vond in het Nederlandse Hoogerheide het WK veldrijden plaats. Dat werd opnieuw een bikkelharde strijd tussen Wout van Aert en Mathieu van der Poel, maar uiteindelijk kwam de Nederlander als eerste over de streep. Achteraf moest Georges, het zoontje van Wout van Aert, duidelijk getroost worden.

Helaas kon Wout van Aert gisteren het goud niet veroveren op het WK veldrijden in Hoogerheide. Hij moest in de sprint nipt de duimen leggen voor zijn aartsrivaal Mathieu van der Poel.

Ook Wouts vrouw Sarah De Bie en hun zoontje Georges (2) zakten gisteren af naar Hoogerheide. Zij waren net zoals Wout enorm teleurgesteld door het verlies. Na afloop barstte zoontje Georges zelfs in tranen uit.

Papa Wout zocht zijn zoontje meteen op na afloop van de race en probeerde hem te troosten. Zo gaf Wout hem zijn zilveren medaille en dat leverde deze hartveroverende beelden op.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws