Hanne Verbruggen van K3 maakt indruk met foto's van haar platte buik: "Hoe kan je nu al zo'n lichaam hebben?" Nieuws
Nieuws

Hanne Verbruggen van K3 maakt indruk met foto's van haar platte buik: "Hoe kan je nu al zo'n lichaam hebben?"

Hanne Verbruggen van K3 maakt indruk met foto's van haar platte buik: "Hoe kan je nu al zo'n lichaam hebben?"

Hanne Verbruggen (29) van K3 werd enkele maanden geleden voor het eerst mama. Inmiddels is Hanne al opnieuw aan de slag bij K3. Op Instagram deelde ze nu ook enkele foto's van haar eerste shows.

Hanne Verbruggen van K3 beviel op 14 november van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn kreeg ze een zoontje, die luistert naar de naam Julien. Ondertussen is hun kleine spruit al 3,5 maanden oud en staat Hanne ook alweer op het podium met K3.

Zij zijn op 25 februari begonnen aan hun gloednieuwe 'Vleugels'-tour. Op Instagram deelde Hanne nu ook enkele foto's van haar eerste optreden met K3. "We did it! Na weken van voorbereiding en hard werk door ons hele team staat onze show er en is de tour officieel begonnen! Wat is het bijzonder om weer op het podium te staan", klinkt het in het onderschrift.

Haar fans zijn alvast erg blij met haar terugkeer. "Zo blij dat je terug bent!", klinkt het onder meer in de reacties. Maar wat haar volgers vooral opvalt, is hoe slank Hanne er al opnieuw uitziet. "Je ziet er heel goed uit! Je kan niet eens zien dat je pas bevallen bent", "Hoe kan ze zo'n lichaam hebben na het krijgen van een kindje?" en "Echt niet te zeggen dat je zwanger bent geweest. Wauw Hanne!", reageren enkele volgers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws