Hanne Verbruggen van K3 maakt duidelijk hoe ze over Metejoor denkt na roddels over Julia Boschman Nieuws
Nieuws

Hanne Verbruggen van K3 maakt duidelijk hoe ze over Metejoor denkt na roddels over Julia Boschman

Hanne Verbruggen van K3 maakt duidelijk hoe ze over Metejoor denkt na roddels over Julia Boschman

Op dinsdag 18 april konden we weer genieten van een nieuwe aflevering van 'Liefde voor Muziek'. Daarin brachten de artiesten deze keer covers van zanger Metejoor. Ook K3 coverde een song van hem waarbij Julia op ludieke wijze de draak stak met de roddels over haar en de zanger. Op Instagram moest Hanne Verbruggen nu ook nog wat kwijt over de zanger.

Gisteren coverde K3 het liedje 'Kijk Ons Nou' van Metejoor en de Nederlandse rapper Snelle in 'Liefde voor Muziek'. Daarbij dreef Julia Boschman ook de spot met de roddels over haar en Metejoor. Zo gaf K3 een eigen invulling aan de tekst.

"Snelle is niet altijd beter, een Metejoor niet altijd heter”, zong Julia, terwijl ze uitdagend naar Metejoor wees. Na de aflevering deelde Hanne Verbruggen ook nog een bijzondere boodschap voor de zanger op haar Instagrampagina. Zo schrijft het K3'tje vol lof over Metejoor.

Topper

"Wat een man, wat een artiest en wat een geweldig mooie aflevering! Ik heb zo genoten van je muziek, je (doorgaans flauwe) moppen en de fijne gesprekken. Lang leve jou en je gevoelig zieltje! Ge zijt nen topper", schrijft Hanne bij enkele prachtige foto's uit 'Liefde voor Muziek'. Ook Metejoor wilde nog wat kwijt aan haar. "Alles wat je zegt ben je zelf! (Behalve dat van die ‘wat een man’ hè)", reageerde hij op het bericht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws