"Zo cute!": Hanne Verbruggen van K3 stelt voor het eerst baby Julien voor Nieuws
Nieuws

"Zo cute!": Hanne Verbruggen van K3 stelt voor het eerst baby Julien voor

"Zo cute!": Hanne Verbruggen van K3 stelt voor het eerst baby Julien voor

Hanne Verbruggen van K3 beviel in november van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn kreeg ze een zoontje. Op Instagram heeft Hanne nu ook voor het eerst een reeks foto's gedeeld van haar kersverse spruit.

Hanne Verbruggen beviel op 14 november van haar eerste zoontje, die luistert naar de naam Julien. Inmiddels is haar oogappel al 2,5 maanden oud. Normaal gezien start Hanne een dezer dagen ook opnieuw bij K3.

Nu heeft het K3'tje op Instagram ook een reeks terugblikfoto's gedeeld van de maand januari. Op enkele kiekjes zien we ook de kleine Julien. Die schattige foto's lokken ook heel wat reacties uit bij haar volgers.

"Mooi Hanne!”, “Zo lief", "Wat een mooie foto’s”, “Zo cute!”, “Prachtig, puur genieten!”, “Mooiste en schattigste gezinnetje ooit”, “Zo schattig deze foto’s!”, “Zalig!” en “Hoe ongelofelijk lief! Wat zijn jullie een mooi gezin”, klinkt het onder meer in de comments onder de reeks foto's.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws