Hanne Verbruggen is weer bij K3, maar heeft meteen duidelijke boodschap: "Dan stop ik ermee" Nieuws
Nieuws

Hanne Verbruggen is weer bij K3, maar heeft meteen duidelijke boodschap: "Dan stop ik ermee"

Hanne Verbruggen is weer bij K3, maar heeft meteen duidelijke boodschap: "Dan stop ik ermee"

Hanne Verbruggen van K3 beviel drie maanden geleden van haar eerste kindje. Samen met haar partner Jorn kreeg ze een zoontje, Julien. Inmiddels is Hanne ook opnieuw gestart bij K3. In Het Laatste Nieuws vertelt het K3'tje nu meer over het prille moederschap in combinatie met haar werk voor K3.

Op 14 november werd Hanne van K3 de trotse mama van een zoon, Julien. Drie maanden later staat ze alweer te zingen en te dansen bij K3. Sinds vorige week repeteert het trio namelijk voor hun nieuwe 'Vleugels'-tour, die op zaterdag 25 februari van start gaat.

“Honderd shows en amper drie weken om te repeteren. Ik heb daar stress voor gehad, want wat als mijn lichaam plots niet meer mee wil? Maar alles lukt goed", aldus Hanne in Het Laatste Nieuws. Dat maakt haar ontzettend blij, want het K3'tje geeft ondertussen ook nog borstvoeding.

"Ik sta versteld van wat mijn lichaam allemaal kan, ik ben fier”, vertelt Hanne. “Oké, het is nu met de repetities wel wat meer gedoe met de borstvoeding dan toen ik nog thuis was, maar het gaat", vervolgt ze. Bovendien krijgt K3 voorrang op de borstvoeding. "Zodra de borstvoeding te veel van mijn lichaam vraagt of het te moeilijk wordt, stop ik er wel mee. Daar maak ik geen probleem van”, besluit het K3'tje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws