Hanne Vebruggen van K3 overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Proficiat!" Nieuws
Nieuws

Hanne Vebruggen van K3 overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Proficiat!"

Hanne Vebruggen van K3 overstelpt met reacties nadat ze heuglijk nieuws bekendmaakt: "Proficiat!"

Hanne Verbruggen is sinds enkele weken opnieuw aan de slag bij K3. Enkele maanden geleden beviel ze namelijk van haar eerste kindje. Nu heeft het K3'tje opnieuw zeer heuglijk nieuws te melden.

Hanne Verbruggen van K3 is op 14 november 2022 voor het eerst mama geworden. Samen met haar partner Jorn verwelkomde ze een zoontje, die luistert naar de naam Julien. Inmiddels is hun zoontje al bijna vier maanden oud en is Hanne ook opnieuw gestart bij K3.

Nu is het opnieuw groot feest ten huize het K3'tje. Hanne Verbruggen is op 3 maart namelijk 29 jaar geworden. Dat staat te lezen op het officiële Instagramaccount van K3. "Hiep hiep hoera voor Hanne! Geniet van jouw dagje!", klinkt het in het onderschrift.

De post werd meteen door duizenden mensen geliket. Heel wat fans lieten ook een lieve boodschap achter voor de jarige Hanne. "Gefeliciteerd met je verjaardag Hanne!", "Gelukkige verjaardag Hanne. Veel plezier vandaag!" en "Proficiat met je verjaardag. Geniet van je dag!", luidt het onder meer in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws