Hanne, Marthe en Julia verbijsterd door uitspraak Siska Schoeters: "Begrijpen het niet" Nieuws
Nieuws

Hanne, Marthe en Julia verbijsterd door uitspraak Siska Schoeters: "Begrijpen het niet"

Hanne, Marthe en Julia verbijsterd door uitspraak Siska Schoeters: "Begrijpen het niet"

K3 zijn niet genomineerd voor de 'Zomerhit 2022', ondanks dat hun monsterhit 'Mango Mango' al meer dan 2 miljoen keer bekeken is op YouTube. Volgens Siska Schoeters komt dat door "een wiskundige berekening". Maar die uitspraak kan op weinig bijval rekenen bij de K3'tjes.

"Er wordt rekening gehouden met airplay en noteringen in de hitparade. Bij K3 scoort hun ‘Mango Mango’ gewoon niet zo goed", vertelde Siska eerder in Dag Allemaal over het feit dat K3 niet genomineerd is voor de 'Zomerhit 2022'.

Een uitspraak die de K3'tjes niet snappen. "We begrijpen dit niet goed, want wij hebben de indruk dat ‘Mango Mango’ wél goed scoort", zegt Marthe nu in Dag Allemaal. "Dat mensen er graag naar luisteren, het een leuk liedje vinden én er vrolijk van worden", vervolgt ze nog.

"Op YouTube hebben we heel veel streams, op Spotify doet ‘Mango Mango’ het ook heel goed", vult Hanne aan. "Het bewijs dat ons nummer aanslaat. Misschien vinden ze bij Radio2 dat het niet bij hun doelgroep past en is het minder hun ding." Maar ze zijn ook sportief. "Zo is er ruimte voor opkomend talent. We gunnen die nieuwe artiesten dat", aldus Hanne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws