Halfjaar na pijnlijke breuk met Candice: zo gaat het nog met Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd' Nieuws
Nieuws

Halfjaar na pijnlijke breuk met Candice: zo gaat het nog met Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd'

Halfjaar na pijnlijke breuk met Candice: zo gaat het nog met Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd'

Candice Martens en Marijn Lenaerts uit 'Blind Getrouwd' maakten eind augustus het droevige nieuws bekend dat ze een punt hadden gezet achter hun huwelijk. De twee waren toen al twee jaar getrouwd. Ondertussen timmert Candice verder aan haar modecarrière, maar hoe gaat het nog met Marijn?

“De voorbije twee jaar zijn Marijn en ik als getrouwd koppel door het leven gegaan. We hebben er echter voor gekozen om vanaf nu als vrienden verder te gaan", met die woorden maakten Candice en Marijn een halfjaar geleden bekend dat ze hun relatie beëindigd hadden.

Kort daarna zagen we op Instagram hoe Candice zich volledig op haar modecarrière stortte met haar kledinglabel 'FAZENNA by Candice'. Maar rond haar ex Marijn bleef het al die tijd stil. Wat blijkt? Sinds de breuk met Candice maakt Marijn vaak verre reizen naar het buitenland.

Zo is Marijn enkele weken geleden nog gaan snowboarden in Oostenrijk en nu vertoeft de 'Blind Getrouwd'-kandidaat in Peru. Dat blijkt uit zijn meest recente post op Instagram. "Wat een ervaring en wat een uitzicht", schrijft hij bij enkele prachtige vakantiefoto's. De brede glimlach op zijn gezicht doet vermoeden dat hij de breuk met Candice ondertussen een plaats heeft kunnen geven.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws