Gustaph moet nog iets van het hart over The Starlings: "Daar ben ik erg van geschrokken" Nieuws
Nieuws

Gustaph moet nog iets van het hart over The Starlings: "Daar ben ik erg van geschrokken"

Gustaph moet nog iets van het hart over The Starlings: "Daar ben ik erg van geschrokken"

Op zaterdag 13 mei is het eindelijk zover: dan vindt de finale van het 'Eurovisiesongfestival' plaats in Liverpool. In Het Laatste Nieuws blikt onze Belgische Songfestivalinzending Gustaph nu vooruit op zijn deelname én laat hij zich nog een allerlaatste keer uit over de hetze rond The Starlings na hun verloren Eurosongfinale.

Op 30 april stapt Gustaph op het vliegtuig richting Liverpool. Momenteel is hij dan ook volop bezig met de voorbereidingen. “Ik neem de voorbereidingen héél serieus”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik probeer veel te rusten en mijn stem op zoveel mogelijk manieren te ontlasten", aldus de zanger.

Gustaph voelt zich ook al een pak rustiger dan vlak na de finale van 'Eurosong'. “Toen ik ‘Eurosong’ pas gewonnen had, heerste een heel ander gevoel”, geeft Gustaph toe. “Uiteraard was ik blij dat ‘Because of You’ het gehaald had, maar mijn overwinning werkte wél polariserend", vertelt de zanger. Zo waren The Starlings erg teleurgesteld na de finale. Zij eindigden met een punt verschil op de tweede plek tijdens ‘Eurosong’ en waren nadien niet te spreken over het verloop van de wedstrijd.

"Ik begreep de teleurstelling van The Starlings heel goed. Maar tegelijkertijd was ik daar - in eerste instantie - van geschrokken", geeft Gustaph toe. De twee artiesten hadden achteraf ook een uitgebreid gesprek over het voorval. "We hebben daar enkele dagen na die bewuste zaterdag een gesprek over gehad, waarbij alle gevoelens werden uitgeklaard. Tom en Kato hadden ook geen probleem met mij, maar ze stelden zich wel vragen bij het verloop", besluit de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws