ShowbizzTime

Grote zorgen over gezondheid koningin Mathilde: royalty-experts vertellen wat er aan de hand is

Koningin Mathilde
I Foto: Photonews I
door Redactie

Steeds meer mensen maken zich zorgen over onze koningin Mathilde. De laatste tijd ziet ze er namelijk erg vermoeid uit en verscheen ze al meermaals in het openbaar met een gezwollen gezicht en wallen onder haar ogen.

Koningin Mathilde ziet er op haar laatste foto’s duidelijk een pak vermoeider uit dan anders. Enkele experts vertellen nu wat er aan de hand is met de koningin. Allereerst heeft ze er een erg vermoeiend staatsbezoek aan Litouwen opzitten. “Dat was echt wel een intensieve reis”, vertelt royaltyexpert Dehandschutter aan TV Familie.

“Ze bezocht een centrum voor Oekraiense oorlogsvluchtelingen en hoorde daar schrijnende getuigenissen. Zoiets laat een heel diepe indruk op Mathilde na”, aldus Dehandschutter. Maar volgens een andere royaltykenner is er meer aan de hand.

“Mathilde wordt in januari 50 jaar”, vertelt koningshuiskenner Joëlle Vanden Houden. “Net als haar Nederlandse collega Máxima (51) nadert Mathilde de leeftijdscategorie waarbij het lichaam van vrouwen zich in een overgangsfase bevindt. Het moet een nieuw evenwicht vinden. En ook Mathilde blijft daar uiteraard niet van gespaard”, aldus Vanden Houden.

Laatste nieuws