Grote verrassing in 'Masked Singer'? "Niet Maksim Stojanac maar híj is het, honderd procent zeker" Nieuws
Nieuws

Grote verrassing in 'Masked Singer'? "Niet Maksim Stojanac maar híj is het, honderd procent zeker"

Grote verrassing in 'Masked Singer'? "Niet Maksim Stojanac maar híj is het, honderd procent zeker"

Heel veel mensen zijn er rotsvast van overtuigd dat Maksim Stojanac 'De Leeuw' is in 'The Masked Singer'. Hij ontkende dat zelf al, maar dat doet de grote menigte alvast niet van idee veranderen.

Toch is er iemand die op sociale media met een theorie komt die naar Robin Keyaert wijst. Robin is de zoon van Ingeborg en te beluisteren in de ochtend op MNM. "Het is 100 procent zeker Robin Keyaert", luidt het.

"Poster Ingeborg bij 'I Can See Your Voice'. 15 juni is aangekruisd op de kalender. Toen is hij begonnen op MNM en de tipgever was MNM's aan eten in het filmpje. I rest my case. En het mediteren heeft ook te maken met Ingeborg", klinkt het nog.

Zo is er dus een nieuwe theorie die helemaal in de richting van Robin Keyaert wijst. Toch blijven velen bij hun mening over Maksim. "Het is duidelijk zijn stem", klinkt het. "De tips richting Robin zijn bewuste dwaalsporen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws