Groot nieuws over prinses Amalia uitgelekt: "Nieuwe liefde gevonden" Nieuws
Nieuws

Groot nieuws over prinses Amalia uitgelekt: "Nieuwe liefde gevonden"

Groot nieuws over prinses Amalia uitgelekt: "Nieuwe liefde gevonden"

De Nederlandse prinses Amalia wordt nog altijd bedreigd. Daardoor kan ze nog altijd niet alleen buitenkomen in Nederland. Maar daar lijkt ze nu een oplossing voor gevonden te hebben. Zo vertoeft de 19-jarige prinses steeds meer in de Spaanse hoofdstad Madrid.

Amalia begon in september aan haar studies Politics, Psychology, Law and Economics aan de Universiteit van Amsterdam. Normaal gezien zou ze ook op kot gaan, maar in oktober lieten koning Willem-Alexander en koningin Máxima weten dat de prinses de deur niet meer uit mocht. Dat heeft alles te maken met de bedreigingen die de prinses de afgelopen maanden kreeg van de zogenaamde Mocro Maffia.

Inmiddels lijkt de prinses steeds vaker naar Madrid te reizen. Maar dat vinden de Spaanse media erg vreemd. Amalia beheerst de taal natuurlijk perfect dankzij haar Argentijnse moeder Máxima, maar de afstand tussen Amsterdam en Madrid is nog altijd bijzonder groot. Nu denken veel Spaanse media dat Amalia in Spanje een nieuwe vriend heeft leren kennen.

“Een van de geruchten is dat Amalia een nieuwe liefde heeft in de stad. Daar is geen bewijs voor, maar uitgesloten is het niet. Zullen we de prinses van Oranje hand in hand zien lopen met een jonge man over de Plaza del Sol?”, klinkt het in de Spaanse krant 'El Nacional'.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws