Eindelijk bekend: dit bekende gezicht vervangt K3’tje Hanne tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ Nieuws
Nieuws

Eindelijk bekend: dit bekende gezicht vervangt K3’tje Hanne tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’

Eindelijk bekend: dit bekende gezicht vervangt K3’tje Hanne tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’

Nog maar pas kwam het nieuws naar buiten dat Hanne Verbruggen is bevallen van haar eerste kindje. De kersverse mama zal dus nog even rusten voordat ze terug zal optreden als K3’tje.

Bijna drie weken geleden mochten Hanne en haar partner Jorn hun eerste kindje verwelkomen. De twee kregen een zoontje en Hanne verklapte ook meteen zijn naam: Julien. De mama geniet nu volop van haar gezinnetje, maar dat betekent ook dat ze nog even niet op het podium zal staan naast collega’s Marthe De Pillecyn en Julia Boschman.

Tijdens de theatertournee in Nederland werd Hanne reeds vervangen door ‘K2 zoekt K3’-kandidate Diede van den Heuvel en zij deed dat heel goed. Toch verklapten Marthe en Julia al snel dat Diede niet op het podium zal staan in België en dat ze dus van iemand anders assistentie zullen krijgen in het Antwerpse Sportpaleis.

Eindelijk is het nu duidelijk wie het plaatsje van Hanne zal innemen tijdens ‘De Grote Sinterklaasshow’ op 3 en 4 december. Niemand minder dan Marie Verhulst zal dit weekend K3 vervolledigen. Marie zal dan dus niet alleen optreden met Samson, maar ook met Marthe en Julia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws