Goedele Liekens heeft na moeilijke relatiebreuk geweldig nieuws over haar liefdesleven Nieuws
Nieuws

Goedele Liekens heeft na moeilijke relatiebreuk geweldig nieuws over haar liefdesleven

Goedele Liekens heeft na moeilijke relatiebreuk geweldig nieuws over haar liefdesleven

Een tijdje geleden verscheen Goedele Liekens (59) op de première van de film 'Zillion' aan de zijde van een onbekende man. Ze wilde daar toen niets over kwijt, maar in NINA onthult de seksuologe nu toch dat hij haar nieuwe liefde is.

Goedele Liekens zag haar vorige relatie op de klippen lopen tijdens haar kankerbehandeling in 2020. “Ik begrijp dat. Iedereen mag kiezen voor zijn eigen geluk”, vertelde ze daar toen over in Het Nieuwsblad. Maar nu heeft de politica dus opnieuw de liefde gevonden.

Dat laat ze deze week uitschijnen in NINA. "Ben ik een stasher?", vraagt ze zich luidop af in haar column. Een stasher is iemand die zijn nieuwe liefde liever verborgen houdt voor de buitenwereld. "Effe rustig", schrijft ze ook nog.

Daarmee bevestigt de seksuologe de geruchten dat ze opnieuw verliefd is en dat de man met wie ze op de première verscheen van 'Zillion' wel degelijk haar nieuwe vriend is. Zijn naam houdt de seksuologe daarentegen liever nog even geheim.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws