Goedele Liekens heeft na ontzettend moeilijke periode opnieuw de liefde gevonden Nieuws
Nieuws

Goedele Liekens heeft na ontzettend moeilijke periode opnieuw de liefde gevonden

Goedele Liekens heeft na ontzettend moeilijke periode opnieuw de liefde gevonden

Goedele Liekens straalt opnieuw nadat ze twee jaar geleden de diagnose van huidkanker kreeg. En dat heeft een belangrijke reden. De seksuologe heeft namelijk fantastisch nieuws over haar liefdesleven.

In 2020 kreeg Goedele Liekens het verdict te horen dat ze lijdt aan huidkanker, uitgezaaid naar haar lymfeklieren. In juni 2021 mocht ze stoppen met haar behandeling en keerde ze terug naar de politiek.

Helaas zag Goedele Liekens haar vorige relatie op de klippen lopen tijdens haar kankerbehandeling. "Ik begrijp dat. Iedereen mag kiezen voor zijn eigen geluk", zei ze daar toen over in Het Nieuwsblad. Maar nu lijkt de politica opnieuw de liefde gevonden te hebben.

Zo was Goedele Liekens afgelopen dinsdag net zoals veel BV's aanwezig op de première van 'Zillion'. Daar verscheen ze volgens Het Laatste Nieuws met haar nieuwe vriend, al wilde ze daar liever nog niets over kwijt. Goedele Liekens houdt haar liefdesleven meestal liever uit de schijnwerpers.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws