Goedele Liekens doet erg droevige onthulling: "Denk nog vaak aan mijn overleden dochter" Nieuws
Nieuws

Goedele Liekens doet erg droevige onthulling: "Denk nog vaak aan mijn overleden dochter"

Goedele Liekens doet erg droevige onthulling: "Denk nog vaak aan mijn overleden dochter"

Seksuologe Goedele Liekens mocht op 21 januari zestig kaarsjes uitblazen. Inmiddels is de Open Vld-politica ook opnieuw gelukkig in de liefde. Dat vertelde ze hier. Maar in Dag Allemaal doet Goedele nu ook een zeer droevige onthulling.

Goedele Liekens heeft twee dochters, Merel (geboren in 1998) en Céleste (geboren in 2000). Maar de weg om zwanger te worden, verliep allesbehalve vlot. "Ik heb moeite gehad om zwanger te raken en had uiteindelijk een hormonenbehandeling nodig", vertelt Goedele openhartig in Dag Allemaal.

Toen ze eindelijk zwanger was, had ze niet meteen iets met het kindje in haar buik. "Voor mij was dat een bewegende vetrol. Dat is na mijn bevalling helemaal omgeslagen. Ik nam mijn kindje bij mij in bed en niemand mocht nog aan haar komen", aldus Goedele.

Helaas heeft Goedele ook een miskraam gehad. "Een jaar na de geboorte van Céleste heb ik een kindje verloren. Het is gestorven in mijn buik. Ik heb haar wel nog gezien, maar niet levend", zegt Goedele. Daarna wilde ze het lot niet meer tarten. "Ik denk af en toe nog wel aan mijn overleden dochter, maar de pijn is in de loop der jaren wel verminderd", besluit de seksuologe.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws