Goedele Liekens doet opvallende uitspraak over seks: “Doe dit deze zomer” Nieuws
Nieuws

Goedele Liekens doet opvallende uitspraak over seks: “Doe dit deze zomer”

Goedele Liekens doet opvallende uitspraak over seks: “Doe dit deze zomer”

De zomer is nu echt in het land. “En warm weer geeft zin in seks”, zegt Goedele Liekens in NINA. “Op vakantie neemt die opwinding alleen maar toe”, gaat ze verder. Ze geeft dan ook een verrassende tip voor singles deze zomer.

“Vakantieliefde? Go for it!”, aldus Goedele in NINA. “Ook al weet je dat het eindig is (na één jaar is slechts vijf procent nog samen met zijn vakantievlam – breek er dus geen vaste relatie voor!).”

Een vakantieliefde heeft volgens haar namelijk alleen maar voordelen: “Het is een boost voor je lichaam én zelfvertrouwen, waar je thuis nog maanden op kan teren. Zelfs het verscheurende afscheid is ‘lekker verdriet', want heerlijk intens. Thuis kabbelt dat wel weg. En intussen heb je die vakantieliefde toch maar lekker gehad. Dus gewoon volop genieten!”

“Bovendien leer je meer over jezelf. Wat je wel en niet aantrekkelijk vindt. Dat helpt om een passende partner te vinden. Mensen denken dat je in de liefde alles weet in één keer. Dat klopt niet. Het is zoals uiteten gaan: het is door veel restaurants uit te proberen dat je je culinaire palet ontwikkelt. Net zo in de liefde”, besluit Goedele.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws